Üdvözöllek kutyás világomban

Kökörcsin alias Pulsatilla grandis vagyok, a KoTe fotel megálmodója és kivitelezője.
Mindig voltak körülöttem kutyák, de első kutyámat, aki egy németjuhász keverék volt, utcán találtam 16 évvel ezelőtt. Két éve nincs velünk, remélem szép élete volt.
Igazi KUTYÁS életem 3 éve kezdődött, amikor Tekila a domináns, öntörvényű vizslalány családunk tagja lett. Ekkor kezdtünk kutyasuliba járni.
Másfél éve jött Koppány a csupaszív óriásvizsla a Futrinka Egyesülettől. Vele én járok suliba, és frizbizünk.
Ez a blog kutyás életem naplója. Saját fejlesztésű kutyacuccaimat is bemutatom, és reményeim szerint (vendég írók segítségével) kutyaképzés, tanítás, állatvédelem is lesz.
Olvasgass kedvedre!
Üdv, Kökörcsin

Sok kicsi sokra megy

2010. január 20., szerda

Beszámoló

Mármint a versenyrő. Első versenyünk volt, ahol nem voltam ott agyban. Első versenyünket a tehetségkutató kategóriában toronymagasan nyertük. A frizbis játékot is megnyertük. Hazai pályán könnyű.
Második versenyünk dzsasztforfan. Idegen pálya, mindenhol szereztünk pontot, egy 8. és egy sokadik hely.

Aztán szünet, mezőn dobálás, és jött a téli verseny. Minden más volt, mint megszoktuk (persze a többieknek is).

Ami nem az én érdemem, hogy fantasztikus verseny volt. Nemzetközi mezőny, itthonról a legjobbak és hozzánk hasonló kezdők együtt versenyeztek. Nagyon jó hangulatban, mindenki örült mindenkinek. Marha hideg volt, de megérte. Tapasztalat, szocializáció, beszélgetés, tánc, dobálás stb. Igazi buli volt!

Teljesítményünk: egészen jó első futamban Kopp kétszer kiszaladt, így a idő miatt nem fért bele több.
A második futamban azonban mindent elkövettem, hogy a kutya ne kapja el a frizbit. Szegény szaladt, fölvette a homokból, hozta, várta. Sjnálom. Összesen 5 pont, 36. hely. Aztán kivittem, hogy kapjon jót is, és a csarnok mellett dobtam neki vagy 10 pontot.Így igyekezett:


Csapatunk többi vezsla (és bodri) tagja nagyon szépen szerepelt, gazdi is, kutya is toppon volt. Gratula nekik.

És bocs Koppika!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése