Üdvözöllek kutyás világomban

Kökörcsin alias Pulsatilla grandis vagyok, a KoTe fotel megálmodója és kivitelezője.
Mindig voltak körülöttem kutyák, de első kutyámat, aki egy németjuhász keverék volt, utcán találtam 16 évvel ezelőtt. Két éve nincs velünk, remélem szép élete volt.
Igazi KUTYÁS életem 3 éve kezdődött, amikor Tekila a domináns, öntörvényű vizslalány családunk tagja lett. Ekkor kezdtünk kutyasuliba járni.
Másfél éve jött Koppány a csupaszív óriásvizsla a Futrinka Egyesülettől. Vele én járok suliba, és frizbizünk.
Ez a blog kutyás életem naplója. Saját fejlesztésű kutyacuccaimat is bemutatom, és reményeim szerint (vendég írók segítségével) kutyaképzés, tanítás, állatvédelem is lesz.
Olvasgass kedvedre!
Üdv, Kökörcsin

Sok kicsi sokra megy

2010. január 30., szombat

Havaztunk


Mivel az ebek tele vannak, Teki morgóska, Koppány lopóska, kivittem őket ökörködni. Nem fotóztam, vagy labda, vagy fényképező ;)

Nagyot futottak, hancúroztak, Kopp nagyokat ugrott a laszti után, kicsit trükköztünk, aztán hagytam őket kettesben is egy kötélcsomóval.
Aztán amikor bejöttek, Teki bevédte a helyét, Kopp meg 10 perc alatt ellopott egy bevásárló listát, egy zoknit, meg egy gyereksapkát.

Holnap agiznak, aztán jobban odafigyelek rájuk. Kicsit lazult a fegyelem, mert nem tiszta a lelkiismeretem, én nem foglalkozom velük eleget.

Találtam egy oktatóvideót, amit érdemes megnézni, mielőtt vizslával kötöd össze az életed. Engem felvidít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése