Üdvözöllek kutyás világomban

Kökörcsin alias Pulsatilla grandis vagyok, a KoTe fotel megálmodója és kivitelezője.
Mindig voltak körülöttem kutyák, de első kutyámat, aki egy németjuhász keverék volt, utcán találtam 16 évvel ezelőtt. Két éve nincs velünk, remélem szép élete volt.
Igazi KUTYÁS életem 3 éve kezdődött, amikor Tekila a domináns, öntörvényű vizslalány családunk tagja lett. Ekkor kezdtünk kutyasuliba járni.
Másfél éve jött Koppány a csupaszív óriásvizsla a Futrinka Egyesülettől. Vele én járok suliba, és frizbizünk.
Ez a blog kutyás életem naplója. Saját fejlesztésű kutyacuccaimat is bemutatom, és reményeim szerint (vendég írók segítségével) kutyaképzés, tanítás, állatvédelem is lesz.
Olvasgass kedvedre!
Üdv, Kökörcsin

Sok kicsi sokra megy

2010. január 7., csütörtök

Utazóhely

Sokat jövünk-megyünk a kutyákkal. Versenyre, nyaralni, suliba, vendégségbe. Ilyenkor mindig viszünk nekik fekhelyet. Nyugodtabbak, ha saját helyükön vannak idegenben.

Csináltam egy ilyen utazó helyet a KoTe sorozatban. Egy vékony szivacsot bevontam textillel, és varrtam neki egy szép külső huzatot. Egyik oldala textilbőr,másik oldala bútorszövet.Közelről így néz ki ;)Ez a szőnyeg-párna rakható boxba, szobakennelbe, fotelbe, autóba és vendégségben is jól jöhet. Kicsi méretben varrtam meg (50*38 cm), de bármilyen méretben elkészítem.

2 megjegyzés:

  1. Hajrá!!! Sok sikert kívánok a kutyaágyakhoz is! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Örülök neked itt is! Köszönöm!

    VálaszTörlés